Muze van Zuid

MuziekfestivalAmsterdam Zuid11-1511-15 septembersept

Festival

Welkom bij ons festival! 11 september barst Muze van Zuid los. Bekijk ons buitengewoon veelzijdige programma, zeg het voort en koop je tickets.

District

Artists

Toon meer

donderdag 12 september

JuliaPhilippens-en-band.MvZ23

16:30Wie heeft de ruimtes van De Thomas bedacht?

Lezing over een van de meest bijzondere gebouwen in Zuid en zijn architect Karel Sijmons, door Dirk Sijmons, zoon van de architect. Toegang gratis.

Foto: Julia Philippens en haar band in de kerkzaal van De Thomas, tijdens de 6e editie van Muze van Zuid in september 2023.

ThomaskerkDirk Sijmons
Roctet-8©Hans van der Woerd

18:00Late Summer Glow, Roctet in De Thomas!

Topstrijkers van Amsterdam-based Roctet brengen je in vervoering met het superieure strijkoctet van Felix Mendelssohn en kersverse muziek voor octet waaronder Changes van componist en buurtgenoot Theo Loevendie en meer!

ThomaskerkFilipe FernandesMasha IakovlevaJoris van Rijn

zaterdag 14 september

Tempo(c)Bart Grieten

14:00Tempo: klassieke tophits voor de hele familie.

Familievoorstelling bij Zuidas voor 7 tot 107 toegankelijk voor álle talen. De musici van Oorkaan scheuren als game-avatars door de muzikale ruimte. Laat je mee slepen! Heb je zelf geen gezin? Voel je vooral welkom en ontdek het kind in jezelf!

Voor kinderen die staan te popelen om zelf een instrument uit te proberen biedt Oorkaan Ensemble na afloop een workshop aan.

ThomaskerkMichela ZanoniMichele MazziniVeysel Dzhesur

Prinses Irenebuurt